Reviews

Hoe beoordelen klanten ons?

We zijn enorm trots dat we al zoveel mensen blij hebben gemaakt met onze plant op stelten. Sommige trotse Plant op Stelten bezitters nemen zelfs de moeite om dit geluk met de hele wereld te delen. Hieronder vind je een selectie van deze reviews. Ook blij met ons product en de service? Aarzel geen moment om dit te delen.

Plant op Stelten IconPlant op Stelten

Rotterdam

5,0 3 reviews

  • Avatar Carlo Hulsman ★★★★★ in de afgelopen week
    Twee geweldige plantenpotten besteld middels de website. Toen ze eenmaal stonden… oeps de kleur toch niet zo mooi. Meteen gebeld met de vraag of wij ze mochten ruilen en ook de grootte van de potten mochten aanpassen. Ontzettend goed … More meegedacht. Nu hebben we de juiste grootte van de plantenpotten en de juiste kleur! Super!!!
  • Avatar Ellis Jongsma ★★★★★ 3 maanden geleden
    Prachtig product, mooi gemaakt, stevig en volgens mij passend in elk interieur. Fijne communicatie met de producenten en uitstekend verpakt voor verzending. Aanrader voor iedereen ! Het is een aanwinst voor je huis.
  • Avatar Anne Rupert ★★★★★ in de afgelopen week
    Superblij met het product én de service van Plant op Stelten. Attent en persoonlijke service zorgde ervoor dat het verjaardagscadeau voor mijn moeder precies op tijd werd bezorgd. En de pot zelf is prachtig gemaakt en staat perfect. Aanbevolen! … More

Uniek en Handgemaakt

Gratis verzending 

Beveiligde betaalmethodes

Snelle verzending